Nieuwsfoto's januari 2020

Bekijk hier de beste nieuwsfoto's van de maand januari.


Deze wedstrijd van de maand is niet meer actief. Bekijk hiernaast de resultaten.

Koen van Weel

Donrijp - De uitvaart van Aart Staartjes in zijn woonplaats Dronrijp. De acteur overleed aan de gevolgen van een verkeersongeval.

24% ()

Robin van Lonkhuijsen

Den Helder - De Koninklijke Marine laat vrouwelijke opvarenden toe bij de Onderzeedienst.

20% ()

Koen van Weel

Den Haag - Een demonstrant voert actie bij de Amerikaanse ambassade naar aanleiding van de dodelijke aanslag op generaal Soleimani.

14% ()

Remko de Waal

Auschwitz - Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en premier Rutte wonen de 75-jarige bevrijding bij van het voormalige Duitse concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau.

12% ()

Sem van der Wal

Utrecht - Minister van Financiƫn Wopke Hoekstra bezoekt het kantoor van de Belastingdienst. De dienst kwam onder vuur vanwege de toeslagenaffaire.

8% ()

Dingena Mol

Amsterdam - Medewerkers van het Scheepvaartmuseum rollen een tapijt uit naar een ontwerp van Willem van de Velde. Het tapijt is de grootste aankoop uit de geschiedenis van het museum.

8% ()

Marcel van den Bergh

Arnhem - Bewoners verlaten de flat waar, door een brand die werd veroorzaakt door vuurwerk, twee personen om het leven kwamen.

5% ()

Sem van der Wal

Schoonhoven - Koning Willem-Alexander neemt een uurwerk onder de loep op de school voor Juwelier en Uurwerktechniek.

3% ()

Ranu Abhelakh

Paramaribo - De Surinaamse president Desi Bouterse is op weg naar een zitting van de Surinaamse krijgsraad.

3% ()

Koen van Weel

Amsterdam - De dames van de Dolly Dots: Angela Kramers, Angela Groothuizen, Anita Heilker, Esther Oosterbeek en Patty Zomer tijdens de persconferentie over hun plannen voor een nieuwe reeks concerten in Nederland.

2% ()