Nieuwsfoto's mei 2019

Bekijk hier de beste nieuwsfoto's van de maand mei.


Deze wedstrijd van de maand is niet meer actief. Bekijk hiernaast de resultaten.

Olaf Kraak

De spelers van Ajax in duel balen na de 2-3 van Tottenham Hotspur tijdens de returnwedstrijd in de halve finale van de Champions League.

48% ()

Kees van de Veen

Minister Wiebes brengt samen met minister Ollongren een bezoek aan het dorpshuis in Westerwijtwerd. waar het epicentrum van de aardbeving lag. Boze inwoners proberen met de politici in gesprek te gaan.

17% ()

Robin van Lonkhuijsen

Duncan Laurence wordt door fans onthaald op luchthaven Schiphol. De zanger won met het nummer Arcade het Eurovisie Songfestival in Israël.

12% ()

Bart Maat

Staatssecretaris Mark Harbers van Justitie en Veiligheid (VVD) met Klaas Dijkhoff (VVD) na afloop van het debat waarin Harbers zijn aftreden bekendmaakte.

5% ()

Remko de Waal

Coureur Max Verstappen tijdens de vierde editie van de Jumbo Familie Racedagen op het Circuit Park Zandvoort

4% ()

Koen van Weel

Leden van de Partij van de Arbeid volgen met blijdschap de exitpolls van de Europese Parlementsverkiezingen in café Millers.

4% ()

Marcel van den Bergh

Een goochelaar toont zijn kunsten op de goochelmanifestatie in Ede. Zijn toeschouwers kijken verbaasd toe.

4% ()

Bart Maat

Partijvoorzitter Ron Meyer en Fractievoorzitter Lilian Marijnissen bij het fractieoverleg van de SP in de Tweede Kamer. De partij verloor fors bij de verkiezingen voor het Europees Parlement.

2% ()

Marcel van den Bergh

Actiegroep Meat The Victims houdt een varkensbedrijf bezet en actievoerders zitten in de stallen

2% ()

Anjo de Haan

Jeroen Dijsselbloem onthult een monument ter nagedachtenis aan de Drentse geograaf en voormalig Statenlid van de PvdA, Meent van der Sluijs. De weduwe van Van der Sluis was hierbij aanwezig.

2% ()