Stem op de beste nieuwsfoto van oktober

Jouw stem telt! Breng hieronder je stem uit op de beste nieuwsfoto van de maand oktober. Stemmen kan t/m maandag 30 november.


Deze wedstrijd van de maand is momenteel nog bezig, en er kan gestemd worden op de foto's.

Otto Jelsma

Veluwe - Een zeldzame roedel van vijf wolven gespot in de Veluwe. Wolven laten zich in Nederland bijna nooit zien in groepsverband.

Nico Garstman

Den Haag - De politie houdt bij een demonstratie tegen de coronamaatregelen op het Plein in Den Haag ongeveer tachtig mensen aan.

Koen Laureij

Utrecht - Boa's grijpen in bij supermarkten in Utrecht. Na de sluiting van de horeca om 22:00 uur ontstond bij supermarkten een run op onder andere alcoholische dranken.

Phil Nijhuis

Den Haag - Het koningspaar en prinses Ariane komen aan bij paleis Huis ten Bosch. Het koninklijk gezin is weer in het land, nadat ze hun vakantie in Griekenland afbraken. Dat deden ze nadat er ophef was ontstaan over de reis.

Piroschka van de Wouw 

Staphorst - Kerkgangers komen aan bij de Hersteld Hervormde Kerk in het gelovige dorp Staphorst. In de grote kerk worden drie diensten met steeds zeshonderd mensen gehouden. Tijdens deze kerkdiensten geldt geen mondkapjesplicht, ook wordt er gezongen tijdens de dienst.

Remko de Waal

Amsterdam - Medewerkers van café Marcella in Amsterdam volgen de persconferentie van 13 oktober over de nieuwe coronamaatregelen. De horeca zal voorlopig gesloten blijven.

Olaf Kraak

Hengelo - Sifan Hassan na haar 10 km op de FBK Nazomerwedstrijd. De atlete verbeterde het Europees record op de 10.000 meter.

Koen van Weel

Den Haag - Koning Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens de opname van een videoboodschap aan het Nederlandse volk. Ze betuigen spijt na hun reis naar Griekenland.

Remko de Waal

Den Haag - Een medewerker van de afdeling radiologie in het HMC Westeinde kijkt tijdens zijn nachtdienst naar de röntgenfoto's van een patiënt die mogelijk besmet is met het coronavirus.

Maurice van Steen

Amsterdam -Bondscoach Frank de Boer tijdens de vriendschappelijke wedstrijd Nederland-Mexico in de Johan Cruijff Arena. Nederland verliest de wedstrijd met 0-1.